Med venlig hilsen

Rollingerne

Hvem er jeg.

Hvem er jeg

Jeg hedder Maria Ejlsborg Sørensen og er 45 år. Jeg er gift med Per og sammen har vi 4 dejlige piger, Isabella 16år, Amalie 14år, Elena 10år , Olivia 8år. 

Vi bor i et parcelhus i Møldrup i den ældre del af byen tæt på børnehaven, skolen og hallen. Vi har boet i huset siden August 2009.

Som person er jeg meget positiv og livsglad. Jeg elsker at høre og danse til musik, kan godt lide små kreative projekter og læse gode bøger også indenfor det pædagogiske område. Jeg er meget rummelig og lydhør og jeg elsker at komme ud i naturen og især dyr har en stor plads i mit hjerte. Herudover er min tid sammen med min familie meget dyrebar for mig. 

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper tilbage i 1997 og efterfølgende arbejdede jeg en del år indenfor dette fag. Siden hen besluttede jeg, at jeg ville prøve noget andet, da det at arbejde med børn altid har været min store drøm. Jeg har været lidt rundt og prøvet de forskellige områder af på børneområdet. Jeg har arbejdet kort i sfo og ellers har jeg arbejdet i børnehaver og vuggestuer i 2 kortere perioder og haft et års vikariat som kommunal dagplejer i Ravnstrup.
Da jeg som sagt har fået 4 dejlige piger, så jeg har også været rigtig meget på barsel, men har fået utrolig meget erfaring fra dem og gode minder🙂  

Det sidste sted jeg har været er Naturbørnehaven Høndruphus i lindum ved Klejtrup.


Rygning 
Mit hjem er 100 % røgfrit.

Husdyr

Vi har 3 berner sennen hunde,som hedder Viola,Molly og Godtfred.De vil aldrig komme i nærheden af jeres børn medmindre I selv er her og tillader dette. De har deres egen have, da vores have er delt i flere enheder. 

 

 

 

Seneste kommentarer

17.09 | 14:04

Hej .
Vil du ikke lige skrive på 27134812 .
Mvh Maria

17.09 | 14:01

Hej! Har du ledig pladser

Del siden